Efteling Tycoon

Computerspel is gereed

Efteling Tycoon

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het computerspel Efteling Tycoon dat Atari heeft ontwikkeld klaar.

De releasedatum is vastgesteld op 28 maart.

{googleads right}Efteling Tycoon

De datum dat de PC-game Efteling Tycoon op de markt zou komen is diverse malen uitgesteld. Maar producent Atari kondigt nu aan dat het spel echt klaar is en op 28 maart in de winkel ligt voor 24,95. Wie Efteling Tycoon speelt, is zelf de baas over het pretpark en kan helemaal zelf bepalen of hij de Efteling nabouwt of verder gaat met de bestaande Efteling. De bekende personages uit het park zoals Pardoes en Langnek zijn in de digitale versie van de Efteling opgenomen, net zoals alle attracties en horecapunten. Spelers kunnen zelf manager zijn van het Kaatsheuvelse park en er voor zorg dragen dat de Vliegende Hollander werkend blijft.

2008 © PARKPLANET – ILLUSTRATIE: ATARI

Meest bezochte parkprofielen