BMX-stunts in StreetXtreme

Fietscrossen op het podium

BMX-stunts in StreetXtreme

De nieuwe show StreetXtreme in Phantasialand is een combinatie van breakdance en stunts met de BMX.

Speciaal voor de acrobatische toeren met de crossfiets is in het podium van het Silverado Theater een halfpipe gebouwd. Geoefende BMX-professionals laten tijdens de show fietstrucs als de backflip en tabletop zien.

{googleads right}New York

Net als de show die voorgaande jaren in het Silverado Theater werd opgevoerd speelt ook StreetXtreme zich af in de wijk Bronx in New York. Het stadsdeel wordt geteisterd door gespuis dat de straten onveilig maakt en zelfs niet terugschrikt voor een bankoverval. De hoofdrolspelers van de show jagen op de onruststokers en voeren daarbij diverse stunts maar ook hip hop- en breakdance-acts uit. Vanzelfsprekend zegeviert het goede en wordt de Bronx verlost van de raddraaiers.
De kleurrijke StreetXtreme is dagelijks te zien om half twaalf en om vier uur. De andere shows in Phantasialand zijn de ijsshow On Broadway (dagelijks om half twee en om half vijf) en de magie- en acrobatieshow Arachnomé (om twaalf uur en kwart over drie).


© 2008 PARKPLANET 

Meest bezochte parkprofielen