Promotie voor Tower of Terror in Londen

Liftinslag op Londens plein

Promotie voor Tower of Terror in Londen

De publiciteitscampagne voor de Tower of Terror in Walt Disney Studios in Parijs bereikt in heel Europa grote hoogten.

Op Leicester Square in Londen leek een lift uit Disney’s Hollywood Hotel te zijn neergestort. De schuin hangende, verroeste liftcabine leek een krater te hebben geslagen in het plein. Rondom de lift liepen de piccolo’s die ook te vinden zijn in en om de attractie in Parijs.

{googleads right}Liftinslag

Het nieuwsgierige publiek dat op de mysterieuze liftinslag was afgekomen, kon door de raampjes kijken naar beelden van de nieuwe Disney-attractie, waarin bezoekers een vrije val van dertien verdiepingen in een door de bliksem getroffen lift maken. De nieuwe Twilight Zone Tower of Terror is al in gebruik genomen, maar wordt pas op zaterdag 5 april officieel geopend.

Leicester Square 

De reclamelift van de Walt Disney Studios stond op een van de drukste plaatsen van de Engelse hoofdstad, het wereldberoemde Leicester Square, midden in de uitgaanswijk West End. De laatste keer dat Disney met een reclameobject door Europa trok was met de opening van het Disneyland Resort in 1992. Een miniatuurkasteel deed toen onder meer ook Amsterdam aan.

Promotie voor Tower of Terror in Londen

Promotie voor Tower of Terror in Londen

© 2008 PARKPLANET – FOTO’S: DISNEY

 

Meest bezochte parkprofielen