Paul de Leeuw

Paul de Leeuw spreekt sprookje in

Paul de Leeuw

Presentator Paul de Leeuw mag het sprookje De Indische Waterlelies in de Efteling opnieuw inspreken.

Dat heeft directeur Olaf Vugts hem beloofd tijdens de laatste uitzending van De Leeuws populaire televisieprogramma Mooi Weer De Leeuw.

{googleads right}Wens

Paul de Leeuw had de wens om de begeleidende tekst bij het sprookje dat door de Belgische oud-koningin Fabiola is geschreven in te spreken geuit tijdens de openingsdag van het park. Op de eerste dag van het seizoen waren veel bezoekers van Pauls programma te gast in de Efteling. De Leeuw was er zelf ook bij, evenals zijn sidekick Adje en orkestleider Cor Bakker.

Mooie dag

Paul de Leeuw is vaak op de radio te horen met het liedje Een mooie dag, waarin fragmenten van de bekende tune van De Indische Waterlelies zijn verwerkt. Hij zong Een mooie dag voor het eerst bij zijn concert Symphonica in Rosso in 2007. Bezoekers werden gevraagd mee te dansen als elfjes in de waterlelies.

Verbetering

De door Paul de Leeuw nieuw ingesproken begintekst van het sprookje in de Efteling zal een verbetering zijn, omdat de bestaande tekst maar matig van kwaliteit is.

2008 © PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen