Poseren met Bert en Ernie uit Sesamstraat

Sesamstraat in Port Aventura

Poseren met Bert en Ernie uit Sesamstraat

Bert, Ernie, Elmo, Grover en vele andere bekende figuren uit Sesamstraat komen volgend jaar naar Port Aventura in Salou.

Het Spaanse park heeft zijn uitbreidingsplannen voor 2009 en 2010 bekend gemaakt. Eén van de nieuwigheden is een themazone die gewijd is aan de populaire kinderserie. Het nieuwe Sesamstraat-gebied moet zowel recreatief als educatief worden en is speciaal bedoeld voor jongere kinderen. De nieuwe zone wordt ontwikkeld door de bekende attractiedesigner ThinkWell.

{googleads right}Nieuwe baden en glijbanen

Andere plannen voor Port Aventura behelzen onder meer de jaarrond openstelling van het park en een aanzienlijke uitbreiding van Caribe Aquatic Park. Het waterpark krijgt nieuwe baden, glijbanen en winkeltjes. Midden in de uitbreiding van het park komt een opvallende vulkaan, waarin twee gigantische waterglijbanen verstopt zijn. Een van de banen is 45 meter hoog en heeft een helling van nagenoeg negentig graden. De andere is iets minder hoog en steil en bedoeld voor badgasten die op zoek zijn naar een minder heftige ervaring.

Caribe Aquatic Park uitbreiding
Artist impression van de uitbreiding van Caribe Aquatic Park
 
© 2008 PARKPLANET – FOTO: GERARD BIERENS, ARTIST IMPRESSION: PORT AVENTURA

Meest bezochte parkprofielen