Shrek voor zijn filmtheater

Shrek nieuwe held in Movie Park

Shrek voor zijn filmtheater

Movie Park Germany heeft een nieuwe held: Shrek. Het groene monster is te zien in een 4D-film: dankzij de speciale effecten en de bewegende stoelen kunnen toeschouwers de avonturen niet alleen horen en – door een 3D-bril – zien, maar ook voelen.

De film Shrek 4D in het Movie Park is een unicum voor Europa. In de Verenigde Staten vertonen ook de Universal Studios in Florida en Californië de Shrek 4D-film. De vijftien minuten durende film is in het Movie Park te zien in het Nederlands, Duits en Engels.

{googleads right}Wereldster

Shrek is, sinds de verschijning van de eerste gelijknamige film in 2001, uitgegroeid tot een wereldster. Samen met zijn vrouw Fiona en de pratende en zingende ezel Donkey beleeft hij de spannendste avonturen. Zo redden Shrek en Donkey in Shrek Fiona uit handen van een corrupte landheer en reizen ze in Shrek 2 en Shrek the Third met zijn drieën naar het koninkrijk Far Far Away.

Animatiefilms

Wouter Dekkers, de uit Nederland afkomstige general manager van Movie Park Germany, is verheugd over de samenwerking met Shrek-producent DreamWorks Animation. “We zijn zeer enthousiast over de komst van Shrek naar ons park. Ook zijn we trots op de samenwerking met een vooraanstaande Amerikaanse producer van animatiefilms als DreamWorks Animation.”

Animatiefilms

DreamWorks Animation richt zich op de ontwikkeling en productie van computer generated (CG) animatiefilms van hoge kwaliteit, die aantrekkelijk zijn voor een breed publiek. Het bedrijf heeft in totaal vijftien animatiefilms uitgebracht, waaronder Antz, Shrek, Shark Tale, Madagaskar, Over the Hedge en Bee Movie. De nieuwste film van DreamWorks Animation, Kung Fu Panda, is vanaf 6 juni 2008 te zien in de bioscoop in de Verenigde Staten.


© 2008 PARKPLANET – FOTO: MOVIE PARK GERMANY

Meest bezochte parkprofielen