Stitch Live

Stitch Live goed ontvangen

Stitch Live

De eerste reacties op Stitch Live, de nieuwe attractie in Walt Disney Studios in Parijs, zijn positief.

De virtuele ontmoeting met het ruimtewezentje uit de animatiefilm Lilo & Stitch slaat vooral aan bij kinderen en hun ouders. Kinderen mogen vooraan op de grond vlak voor het scherm plaatsnemen en hun vragen afvuren op Stitch. De ouders, die op banken zitten, blijken vooral gecharmeerd van de humor van het ondeugende ruimtewezentje.

{googleads right}Veilige vlucht

De 25-minuten durende attractie biedt naast een wat teleurstellende voorshow een geslaagde hoofdshow waarbij een satellietverbinding wordt gemaakt met het ruimteschip van Stitch. Volwassenen en kinderen kunnen vervolgens in real time (live) met Stitch communiceren. Er is geen voorgeschreven verhaal, waardoor het telkens weer een verrassing is hoe Stitch reageert. Het blauwe diertje praat, lacht, danst en zingt met zijn publiek op een heel persoonlijke manier, en hij speelt zelfs gitaar. Kinderen mogen vragen aan hem stellen, hem een veilige vlucht wensen en één van de aanwezigen mag zelfs op de foto met Stitch en die prent verschijnt even later op het scherm. De gelukkige wordt benoemd tot copiloot van Stitch.

Interactieve show

Stitch Live is een combinatie van digitale projecties en geavanceerde stemgestuurde animatie. De interactieve show vervangt de Television Production Tour, een attractie die nooit is aangeslagen. Stitch communiceert in het Frans en het Engels met zijn gasten; om en om is er in de Walt Disney Studios een show in een andere taal.


© 2008 PARKPLANET – FOTO: DISNEY

 

Meest bezochte parkprofielen