Vertigo artist impression

Zoekfunctie naar laagste prijzen

Vertigo artist impression

Walibi Belgium voert op zijn website een nieuw systeem in voor online bestellingen. De site van het park krijgt een aangepaste zoekfunctie naar de laagste prijzen voor entreekaarten.

De functie geeft aan welke promotionele acties er op dat moment lopen en wat de laagste prijs voor een kaartje is.

Opvallende functies

De site van Walibi Belgium beschikt al over opvallende functies, zoals de mogelijkheid om de nieuwe radiospots van het park te beluisteren. Daarnaast zijn er filmpjes, wallpapers en kleurplaten. Kinderen die een ingekleurde kleurplaat inleveren bij de kassa krijgen een stripboek over gastheer Walibi cadeau.

{googleads right}Vertigo

Walibi Belgium opent dit seizoen officieel de nieuwe attractie Vertigo. Deze telecoaster is een combinatie van een kabelbaan en een achtbaan. Bezoekers vliegen op zestig meter hoogte over het park over een parcours van één kilometer lengte. Walibi had twee jaar nodig om deze wereldprimeur operationeel te krijgen. Vorig seizoen konden enkele bezoekers Vertigo al uitproberen, maar pas dit jaar gaat de telecoaster officieel draaien.

Sfeer

Walibi Belgium heeft drie jaar uitgetrokken om in fases de veiligheid, sfeer en capaciteit te vergroten. Afgelopen winter startte de tweede fase van dit plan, een investering van vier miljoen euro. Bepaalde zones van het park werden opnieuw ingericht en gemoderniseerd, zoals het themagebied Ali Baba en de vrijvaltoren Dalton Terror


© 2008 PARKPLANET – ARTIST IMPRESSION VERTIGO: WALIBI BELGIUM

 

Meest bezochte parkprofielen