Ingang SeaWorld Florida

Dierenachtbaan in SeaWorld

Ingang SeaWorld Florida

SeaWorld bij Orlando krijgt in 2009 een combinatie van een achtbaan en een dierenattractie.

Dat is bekendgemaakt tijdens de officiële opening van Aquatica, het nieuwe waterpark van SeaWorld. Hoewel de officials van het park geen kostprijs van de nieuwe attractie wilden noemen, werd wel duidelijk dat het de duurste attractie wordt ooit in een SeaWorld-park gebouwd.

{googleads right}Hangende achtbaan

De nieuwe publiekstrekker wordt gedeeltelijk een hangende achtbaan en gedeeltelijk een dierenattractie. In de preshow (het wachtgedeelte) en de postshow kunnen bezoekers op een leerzame manier kennismaken met de wereld van de zee. Volgens verklaringen van het management heeft de te bouwen baan rollercoaster-achtige elementen, maar is het geen echte achtbaan. Gasten nemen plaats in stoeltjes die gethematiseerd zijn als roggen en worden getrakteerd op een ‘heel speciale manier van glijden in deze attractie van de next generation’, zo lieten de bazen van SeaWorld weten.


2008 © TEKST EN FOTO: PARKPLANET

 

 

Meest bezochte parkprofielen