Sprookjesfiguren

Efteling-weken bij Super de Boer

Sprookjesfiguren

Bij supermarktketen Super de Boer gaan aanstaande maandag de Efteling-weken van start.

Gedurende vier weken – tot en met 11 mei – kunnen klanten sparen voor zes euro korting op een entreekaartje voor het park. Bovendien geeft Super de Boer tien verschillende Efteling-poppetjes weg bij bepaalde producten.

{googleads right}C1000

Eerder waren deze sprookjesfiguurtjes te krijgen bij een actie van collega-supermarkt C1000. De plastic poppetjes van onder meer Roodkapje, de heks, de draak, Ezeltje-Strekje, Holle Bolle Gijs, Langnek en Klein Duimpje zijn ook te koop in de souvenirwinkels van de Efteling, voor 2,50 euro.

Albert Heijn

Tot aan het weekend kunnen klanten van Super de Boer nog sparen voor gratis toegang tot diverse Nederlandse dierentuinen, waaronder Dierenpark Emmen, Beekse Bergen en Avifauna. Het is voor het eerst dat er een Efteling-actie loopt bij Super de Boer; in de afgelopen jaren waren er wel regelmatig acties met het Kaatsheuvelse park bij Albert Heijn en C1000. Tegenwoordig heeft de Efteling zich exclusief verbonden aan Albert Heijn.

2008 © TEKST EN FOTO: PARKPLANET 

Meest bezochte parkprofielen