Walt Disney hoofdkantoor Burbank

VIP-gasten gaan backstage

Walt Disney hoofdkantoor Burbank

Wie wat geld op tafel wil leggen, kan drie dagen lang achter de schermen kijken van Disneyland in Anaheim.

Voor tussen 1879 en 2999 dollar – tussen 1188 en 1896 euro, afhankelijk van het seizoen – kan een arrangement geboekt worden waarbij gasten toegang krijgen tot plekken die normaal voor hen streng verboden zijn, namelijk backstage.

{googleads right}Hoofdkantoor

Het vakantiearrangement Adventures by Disney omvat een zesdaags verblijf in Disneyland met allerlei bijzondere elementen. In de eerste helft bezoekt men bekende hotspots in en om Los Angeles, zoals Disney’s hoofdkantoor in Burbank, het gebouw van Walt Disney Imagineering en Jim Henson’s Creature Shop, waar een ontmoeting gepland staat met een Muppeteer. De volgende drie dagen worden voor en achter de schermen van Disneyland en Disney’s California Adventure doorgebracht. Gasten die het VIP-arrangement hebben geboekt krijgen een kijkje in de keuken van de attracties Indiana Jones Adventure en Soarin’ Over California. Ze mogen na sluitingstijd van het park twee ritjes maken in Space Mountain: één in het donker en één met de lichten in het gebouw aan.

Circle D Farm

Hoogtepunten van de minivakantie zijn een rondleiding door de nieuwe Dream Suite aan New Orleans Square, een bezoek aan Walts privéappartement boven de brandweerkazerne in Main Street U.S.A. en een kijkje in het exclusieve Club 33-restaurant. Of dat nog niet genoeg is, zijn ook een bezoek aan het dierenverblijf van Disneyland, Circle D Farm, en een rondrit in Walts eigen treinwagon Lilly Belle inbegrepen. De gasten verblijven gedurende vijf nachten in het nieuwe, chique hotel Grand Californian.


2008 © PARKPLANET – FOTO: DISNEY’S HOOFDKANTOOR

 

Meest bezochte parkprofielen