De familie Bauer, samen met Mickey en Minnie

Bauers vieren hun huwelijk met Mickey

De familie Bauer, samen met Mickey en Minnie

De pasgetrouwde Frans en Mariska Bauer vierden hun huwelijk in Disneyland Paris.

Samen met de kinderen Jan, Christiaan en Frans junior reisde het kersverse bruidspaar daags na de huwelijksvoltrekking af naar Parijs om samen van de attracties in de twee Disney-parken te genieten.

Grote belangstelling

Het huwelijk van Frans en Mariska Bauer vond onder grote belangstelling plaats in Willemstad. Na het burgerlijk huwelijk toog het gezelschap voor de kerkelijke inzegening naar de basiliek van Oudenbosch. De volgende stop in het huwelijksprogramma was Disneyland Resort. De bestemming van de reis was door de kinderen uitgekozen. Frans: “De jongens mochten kiezen: Aruba of Disneyland. De keuze was snel gemaakt – het werd Disneyland! En ik moet zeggen, nu we hier eenmaal zijn: ik vind het werkelijk fantastisch!”

Bauers in Cars Race Rally

{googleads right}Handtekeningen verzamelen

De dag na de bruiloft kwam de familie Bauer ’s avonds aan bij het Disneyland Hotel. De volgende ochtend werden de Disney-parken verkend. Voor de drie jongens is dit het allereerste bezoek aan het zestienjarige themapark. “Zelf zijn we wel al een keer in Disneyland geweest, vijftien jaar geleden”, vertelt Mariska. “Het was onze allereerste vakantie samen. En nu is het dus onze allereerste vakantie als echtpaar!” De dagen daarna genoot de familie van de vele attracties in de beide Disney-parken en van het zonnige weer. Volkszanger Frans en zijn oudste zoon Christiaan probeerden de Tower of Terror uit, de nieuwste attractie in de Walt Disney Studios. Ook nam de hele familie plaats in de autootjes van Cars Race Rally en werd de Moteurs, Action-stuntshow bezocht. Vooral de ontmoetingen met de Disney-figuren en het verzamelen van hun handtekeningen stond hoog op het favorietenlijstje van de kinderen. Mickey en Minnie waren de eersten die in de Walt Disney Studios hun krabbel in de handtekeningboekjes van Christiaan, Jan en Frans junior mochten zetten.

Eiffeltoren

Na het geslaagde bezoek aan Disneyland deed de familie Bauer ook nog kort de stad Parijs aan. Frans: “Onze middelste zoon Jan heeft de wens om de Eiffeltoren in het echt te zien, dus dat gaan we ook doen.” Tijdens het bezoek aan de Disney-parken werd Frans regelmatig herkend door zowel Nederlandse als Belgische fans. “Natuurlijk komen er veel mensen naar je toe die een foto willen maken. Maar we komen hier toch ook, net als iedere andere ouder ter wereld, naar toe voor onze kinderen. Die hebben het hier prachtig en fijn, en wij hebben het ook fijn. Dat is toch het belangrijkste. Als de kinderen gelukkig zijn, zijn wij het ook. En daar draait het om!”

De familie Bauer voor het kasteel
De familie Bauer voor het Kasteel van Doornroosje
 
Frans en Christiaan in Big Thunder Mountain
Frans en Christiaan Bauer in Big Thunder Mountain
 
In de Tea Cups
De familie Bauer in Mad Hatter’s Tea Cups in Disneyland
 

© 2008 PARKPLANET – FOTO’S: DISNEY

Meest bezochte parkprofielen