Splash Battle

Waterduel met BN’ers

Splash Battle

Op woensdag 11 juni stappen diverse Bekende Nederlanders in de Splash Battle van Walibi Holland om een watergevecht aan te gaan met gehandicapte kinderen.

Op die – hopelijk zonnige – dag zet de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) 250 gezinnen met een gehandicapt kind in het zonnetje. De hele dag kunnen zij genieten van verschillende activiteiten in het pretpark in Biddinghuizen.

{googleads right}Ernst en Bobbie

Op het programma staat onder andere een spannend waterduel in de attractie Splash Battle, waarin de zangeressen Nikki en Sita en de acteurs Ernst en Bobbie het zullen opnemen tegen de aanwezige kinderen. Ook zanger Jim Bakkum, zangeres Elize, TMF-presentatrice Miljuschka, presentator Henk-Jan Smits en soapie Mike Weerts (Voetbalvrouwen) feesten mee op 11 juni. Actrice Peggy-Jane de Schepper (Costa) zal de kinderen die dag in de schmink zetten. Het geheel zal feestelijk worden ingeleid door NSGK-ambassadeur Jochem van Gelder, die tweemaal een show in Walibi Holland verzorgt.


2008 © PARKPLANET – FOTO: SANDER B

Meest bezochte parkprofielen