Team zeepkistenrace

Zeepkistracers zoeken stemmers

Team zeepkistenrace

Een team van Plopsaland neemt deel aan de zeepkistenrace die Red Bull in Brussel organiseert.

Voor die gelegenheid heeft de ploeg een speciale Mega Mindy-zeepkist in elkaar gezet, met een knipoog naar de nieuwe Mega Mindy-attractie in Plopsaland in De Panne. Het team bestaat uit captain Gert Gerrits (in de zeepkist), co-driver Kevin Vossen en teamlid Patrick Lambrichts. De drie racers focussen zich in de eerste plaats op de snelheid van de zeepkist, maar ook de creativiteit en het enthousiasme bij het publiek spelen een belangrijke rol. Naast de prijzen voor snelste en creatiefste zeepkist wordt namelijk ook nog een derde prijs uitgedeeld: de publieksprijs. De racers roepen iedereen op alvast een stem uit te brengen op het Plopsateam.

{googleads right}Team

Wie wil gaan kijken hoe het team van Plopsaland het er van af brengt, kan op zondag 11 mei vanaf 11.00 uur terecht in de Koningstraat in Brussel. De toegang is gratis.

Affiche zeepkistenrace


© 2008 PARKPLANET
 

Meest bezochte parkprofielen