Heide-Park

Duitse Aldi verkoopt pretparkreizen

Heide-Park

Aldi in Duitsland gaat reizen naar attractieparken aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Aldi in België verkocht afgelopen winter entreekaartjes tegen gereduceerde tarieven voor Bellewaerde, Aldi in Duitsland gaat nog een stapje verder. De discounter gaat vanaf 1 juli tot begin november reizen naar attractieparken aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen.

{googleads right}Concurrerende prijzen

Aldi in Duitsland gaat reizen naar attractieparken aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Via een speciale website kunnen reislustigen reisjes boeken naar Disneyland Paris, Movie Park Germany en Heide-Park. Een reisje van drie dagen naar Disneyland – met twee overnachtingen, entreekaartjes en ontbijt – gaat voor volwassenen 159 euro kosten en voor kinderen 65 euro. Duitse parken zijn nog voordeliger: drie dagen Movie Park in Bottrop-Kirchhellen of Heide-Park in Soltau gaan weg voor een vaste prijs van 99 euro per persoon. Aldi belooft dat er later weer nieuwe pretparkkoopjes beschikbaar komen.

2008 © PARKPLANET – FOTO: HEIDE-PARK

Meest bezochte parkprofielen