Dueling Dragons

Extra Harry Potter-film in de maak

Dueling Dragons

Er wordt een speciale minifilm opgenomen van Harry Potter voor Islands of Adventure.

In dat pretpark, naast Universal Studios in Florida, opent in 2010 The Wizarding World of Harry Potter, een themazone van acht hectare gewijd aan de boeken en films geschreven door J.K. Rowling.

{googleads right}Minifilm

De filmopnamen zijn bedoeld voor een nieuwe attractie in het Potter-park, meldt de Engelse krant The Mirror. Schrijfster Rowling heeft het script voor de minifilm zelf geschreven. De filmsterren Daniel Radcliffe (Harry Potter), Emma Watson (Hermelien) en Rupert Grint (Ron Wemel) zullen ook allemaal te zien zijn in de miniversie voor Islands of Adventure. De opnames worden gemaakt in de studio waar alle Potter-films worden opgenomen, voorafgaand aan de opname van de laatste avondvullende film, The Deathly Hallows. Naast de minifilm worden ook nog korte scènes geschoten die gebruikt zullen worden in diverse nieuwe en bestaande attracties. Zo komt er in The Wizarding World of Harry Potter een avontuur dat bezoekers op robotarmen meeneemt op een wilde rit. Bestaande attracties in Islands of Adventure zullen worden aangepast aan het Potter-thema, zoals de dubbele achtbaan Dueling Dragons. 

2008 © PARKPLANET – FOTO: DARYL FRITZ

Meest bezochte parkprofielen