Het Huis Anubis

Honderden fans bij Anubis-dagen

Het Huis Anubis

De fandagen van de populaire televisieserie Het Huis Anubis, die in Plopsaland werden gehouden, zijn uitgelopen op een succes.

De jeugdserie, die elke werkdag wordt uitgezonden door Nickelodeon, wordt geproduceerd door Studio 100, de onderneming waartoe ook Plopsaland behoort.

{googleads right}Meet & greet

Tijdens de fandagen gaf hoofdrolspeler Nienke een optreden en was er een meet & greet met andere spelers van Het Huis Anubis. De twee fandagen lokten vele honderden extra bezoekers uit Nederland en Vlaanderen naar het park in De Panne. De belangstelling was zelfs zo groot, dat de winkeltjes halverwege de eerste dag door alle Anubis-souvenirs heen waren. Voor de tweede dag werden de shops voorzien van een grotere hoeveelheid hebbedingetjes. Door het succes is besloten dat ook tijdens de avondopenstellingen van Plopsaland castleden van Het Huis Anubis aanwezig zullen zijn voor het uitdelen van handtekeningen.

Dagboeken

In het oude Huis Anubis draait het om Nienke, die per ongeluk op zolder de dagboeken van Sarah ontdekt, een meisje dat vroeger in het huis gewoond heeft. Het dagboek leidt tot allerlei spannende avonturen. Het Huis Anubis won afgelopen jaar de Gouden Stuiver, de Televizier Ring voor kinderprogramma’s. De serie won ook twee Kids Choice Awards en de Cinekid Kinderkast Prijs, en was genomineerd voor een Gouden Roos.

2008 © Parkplanet

Meest bezochte parkprofielen