Ipod Radio

Non-stop oorwurm op Radio Efteling

Ipod Radio

Radio Efteling is begonnen met proefuitzendingen. De nieuwe zender is in de verre omgeving van Kaatsheuvel te horen op 104.3 FM en wereldwijd via internet.

Officieel gaat het radiostation op 21 juli de lucht in, maar nu al is er muziek op de zender. De hele dag zijn er loops van bekende Efteling-tunes te beluisteren, zoals Laven-muziek en de door Toon Hermans gecomponeerde oorwurm van de attractie Carnaval Festival. Vanaf 21 juli zal Efteling Radio populaire muziek gaan draaien. Van ’s morgens zeven tot ’s avonds zeven verzorgen presentatoren de uitzendingen, in de avond en nacht staat non-stop muziek geprogrammeerd.

{googleads right}Jeroen Soer

Jeroen Soer zal het nieuwe radiostation gaan leiden. Soer was directeur radio en televisie bij de Vara en betrokken bij stations als Radio 10, Radio Nationaal en RTV West. Soer is een echte radio-expert, maar niet helemaal onomstreden. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor het echec met RTV West in 2003. Dat radiostation werd aan de rand van de afgrond gebracht nadat het format aangepast werd in talkradio. Naast Jeroen Soer is Omroep Brabant-presentator Tjeerd van Elsen aangetrokken om het nieuwe radiostation van de Efteling vorm te geven. De uitzendmachtiging van het pretpark loopt tot 1 september 2011. 


2008 © PARKPLANET – FOTO: FACONTROLLER

Meest bezochte parkprofielen