Splash Battle

Ontbijtje voor vakantiewerkers

Splash Battle

250 vakantiewerkers van Walibi Holland kregen op woensdag 18 juni 2008 een uitgebreid ontbijt aangeboden.

Het ontbijt werd geserveerd tijdens de aftrap van de vakantiewerkcampagne van de FNV en FNV Jong. Voorzitter van FNV Jong Jeroen de Glas en FNV-voorzitter Agnes Jongerius gaan tijdens het ontbijt in gesprek met de vakantiewerkers. Ook maken zij nieuwe gegevens bekend over vakantiewerk.

{googleads right}Kick off

De kick off in Walibi Holland is het begin van een campagne om vakantiewerkers te wijzen op hun rechten. FNV Jong wil vakantiewerkers inlichten over hoeveel ze minimaal moeten verdienen, hoeveel uur ze mogen werken en wat voor werk ze wel en niet mogen doen. Daarnaast krijgen ze informatie over belasting, ziektekostenverzekering en de gevolgen van het vakantiebaantje voor de studiefinanciering en de kinderbijslag. 

2008 © PARKPLANET – FOTO: WALIBI HOLLAND

Meest bezochte parkprofielen