Rozensalon in Célestia Spa

Ontspannen in nieuwe Célestia Spa

Rozensalon in Célestia Spa

Ook Disneyland Paris haakt aan bij de gezondheidstrend van spa’s en health clubs.

In het Disneyland Hotel opende onlangs de Célestia Spa, een wellnessgebied met jacuzzi, sauna en hamam, waar gasten zich kunnen laten verwennen met diverse behandelingen.

{googleads right}Rozensalon

Bezoekers van de Célestia Spa worden ontvangen in één van de drie ruime cabines die zijn ingericht in een zen-sfeer. Ze kunnen gebruik maken van de faciliteiten van de spa en genieten van ontspanning en rust. Gasten hebben daarnaast de keus uit zes gezichtsbehandelingen, zes lichaamsbehandelingen, zes verschillende massages en vier Forumules Célestia, combinaties van een schoonheidsbehandeling en een massage. De behandelingen, die alleen of met z’n tweeën kunnen worden ondergaan, worden onder meer gegeven in de speciaal ingerichte Rozensalon.

Mssages in familieverband

Voor kinderen biedt de spa een kennismaking met massages aan, die in familieverband gegeven wordt. Willen ouders liever ongestoord van hun uurtjes ontspanning genieten dan kunnen ze hun kroost onderbrengen in de Minnie Club.

Trend

Disneyland Parijs volgt met de Célestia Spa de trend van spa’s en wellnesscentra die in diverse andere pretparkhotels al was ingezet. Zo heeft Phantasialand in het Duitse Brühl al langere tijd de Mandala Spa in het Ling Bao Hotel, waar Chinese, Thaise en Balinese behandelingen worden aangeboden. In Europa-Park in Rust (Duitsland) hebben de hotels Colosseo en Santa Isabel een luxe spa- en wellnessafdeling. Vooral de spa Balinea Meritoria in hotel Colosseo heeft een zeer ruim aanbod aan arrangementen.

© 2008 PARKPLANET – FOTO: DISNEY

Meest bezochte parkprofielen