Hollywood Studios in Google Earth

Virtuele tocht door Disney World

Hollywood Studios in Google Earth

Walt Disney World bezoeken zonder af te reizen naar Florida, het kan sinds kort met Google Earth.

De populaire zoekmachine heeft een driedimensionale tour door het Amerikaanse resort op de site ogenomen waarmee gasten al surfend op internet de vier parken en 22 Disney-hotels kunnen bezoeken. In vogelvlucht vliegen bezoekers door Main Street in het Magic Kingdom, richting Cinderella Castle. Ook langs The Tower of Terror in Disney’s Hollywood Studios zweven of een rondje maken om de Tree of Life in Animal Kingdom behoort tot de mogelijkheden. Op de Google-site kunnen ook online reizen naar het vakantiegebied geboekt worden.

{googleads right}100.000 foto’s

Aan het project hebben acht fotografen tien dagen lang gewerkt. Zij maakten honderdduizend foto’s van onder meer gebouwen, straten en interieurs. Van de foto’s werden in de computer vijftienhonderd 3D-modellen gemaakt, die samen de basis vormen voor de driedimensionale tocht door Disney World.


2008 © PARKPLANET –
ILLUSTRATIE: BUSINESS WIRE/GOOGLE

Meest bezochte parkprofielen