Ontbijt

Efteling onderzoekt ontbijtconcepten

Ontbijt

De Efteling peilt hoe de toekomstige gasten van het verblijfspark Bosrijk straks het liefst hun ontbijt nuttigen. 

Het park vraagt aan deelnemers aan het jaarlijkse parkonderzoek een oordeel te vormen over twee verrassende concepten: De Ochtendstond en Bij Dageraad.

{googleads right}Sfeerbeelden

Bij het ontbijt De Ochtendstond halen de kinderen een verrassingsplateau met daarop allerlei lekkere ontbijtgerechten. De hele familie kan vervolgens van het goedgevulde dienblad eten en ondertussen kan de marsroute voor het dagje uit samen worden gepland. Het tweede idee – Bij Dageraad – gaat er juist van uit dat ouders even een momentje voor zichzelf willen om zo de dag te kunnen plannen. De kinderen worden opgehaald door sprookjesfiguren en ontbijten met hen; de ouders genieten even in alle rust van een eigen ontbijtje. De twee ontbijtconcepten worden door middel van foto’s en sfeerbeelden aan de deelnemers van het parkonderzoek voorgesteld. Zij moeten hun voorkeur voor één van de concepten aangeven.

Dineren

Efteling onderzoekt ook waar de voorkeur voor het avondeten naar uitgaat. Het parkonderzoek geeft een aantal opties, zoals zelf koken in de eigen vakantiewoning, dineren of een pizza afhalen. Voor dineren buitenshuis stellen de onderzoekers een aantal keuzes voor: dineren in het Efteling Park, in een grillrestaurant of in een grand-café. 


© 2008 TEKST: PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen