Opnamen voor 'Er was eens...'

Tv-serie ‘Er was eens…’ in de maak

Opnamen voor 'Er was eens...'

In de Efteling wordt momenteel hard gewerkt aan Er was eens…, de mooie-herinneringen-serie van Omroep Brabant. 

De regionale omroep riep kijkers enkele maanden geleden op om de leukste, liefste, ontroerendste en grappigste verhalen uit de Efteling op te sturen. Uit de inzendingen werden de meest opvallende herinneringen gepikt voor de elfdelige televisieserie die van half september tot half november uitgezonden wordt.

{googleads right}Verhalen

Twee televisieploegen filmen op dit moment de verhalen van de inzenders, die hun mooie momenten persoonlijk in het park komen toelichten. Van huwelijksaanzoeken en trouwerijen tot dauwtrappen bij het ochtendgloren en BN’ers in het park, die herinneringen zijn zeer divers. Elke aflevering van Er was eens… duurt ongeveer een kwartier en telt drie onderwerpen. In totaal komen 33 verschillende verhalen over de Efteling in beeld.

Het team van 'Er was eens...' aan het werk
Eén van de twee filmploegen aan het werk in het park
 

© 2008 TEKST EN FOTO’S: PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen