Tinker Bell

Hoofdrol voor Tinker Bell en vriendinnen

Tinker Bell

Tinker Bell – in Nederland bekend onder de naam Tinkelbel – maakt promotie in Walt Disney World.

Het beroemde feetje uit de tekenfilm Peter Pan gaat een hoofdrol vervullen in het Magic Kingdom. Aanleiding is het grote succes van de producten gewijd aan de Disney Fairies, die sinds januari 2006 in de winkels liggen. Tinker Bell en haar vriendinnen – de waterfee Silvermist, de tuinfee Rosetta, de lichtfee Iridessa en de dierenfee Fawn – staan op ontelbare producten zoals poppen, boeken, speelgoed, spelletjes, dvd’s, posters, servies en zelfs servetten. Die productlijn is zo populair, vooral bij meisjes tussen vijf en negen jaar, dat er dit najaar een film over de Disney Fairies komt en nu dus ook meer aandacht voor het feeënvijftal in het Magic Kingdom.

{googleads right}Toverdames

Disney start binnenkort met live karakters van de Disney Fairies in het park. Kinderen kunnen met de feeën op de foto of handtekeningen vragen. Disney World hield onlangs audities voor de feeënrollen, meldt de Amerikaanse krant Orlando Sentinel. Het Disney-koninkrijk in Florida laat weten dat de imagineers (ontwerpers) druk bezig zijn met het ontwerpen van Pixie Hollow, een speciaal Fairie-thuishonk waar de karakters zullen wonen en kinderen hen kunnen ontmoeten. Een toekomstige attractie gewijd aan de immens populaire toverdames uit de Disney Fairies sluit de woordvoerster van het park niet uit.


2008 © TEKST: PARKPLANET – FOTO: AMY-WONG

Meest bezochte parkprofielen