alton_moeder_met_kind_in_mijntrein.jpg

Huur-een-moeder

alton_moeder_met_kind_in_mijntrein.jpg

Alton Towers is altijd in voor een opmerkelijk initiatief.

Het grootste pretpark van Groot-Brittannië kwam eerder al met een verbod voor blackberry’s in het park en een opvallende achtbaan voor baby’s. Ook het nieuwste initiatief van Alton Towers mag weer uiterst markant worden genoemd: Huur-een-moeder.

{googleads right}Bloedstollende achtbanen

Gasten die verblijven in één van de hotels van het Alton-resort hebben de mogelijkheid een ‘moeder’ te huren die het gezin begeleidt tijdens het bezoek aan het attractiepark. Voor moeders die als de dood zijn voor spectaculaire attracties als Oblivion, Nemesis of Spinball Whizzer en die hun kinderen niet alleen in deze bloedstollende achtbanen willen laten gaan is de Rent-a-Mum-service een uitkomst. Een medewerkster van Alton Towers neemt tegen een geringe vergoeding de moederrol over en speelt oppas tijdens de achtbaanrit. Moeder zelf kan opgelucht met beide benen op de grond blijven.

Kindermeisje

De kindermeisjes-service van Alton Towers wordt ook aanbevolen voor moeders die kinderen hebben in twee verschillende leeftijdscategorieën. Moeder zelf kan met de kleintjes in de draaimolens en treintjes en de oppasmoeder gaat met de groteren in de snelle attracties. Rent-a-Mum is uitsluitend beschikbaar voor gasten van het Alton Towers Hotel en het Splash Landings Hotel.


2008 © PARKPLANET – FOTO: ALTON TOWERS

Meest bezochte parkprofielen