Ondertekening contract

Lowlands nog zeker vijf jaar in Walibi

Ondertekening contract

Walibi Holland en de organisatie van het Lowlands Festival zetten hun samenwerking nog zeker vijf jaar voort. 

Vandaag hebben de twee organisaties een contract getekend met die strekking.

Samenwerking

De afgelopen zestien jaar vond het Lowlands Festival plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland. Directeur Jan Reuvers van het pretpark en festivaldirecteur Eric van Eerdenburg zijn beide verheugd over de voortzetting van de samenwerking. Van Eerdenburg: “Het evenemententerrein heeft alle faciliteiten om het Lowlands Festival goed neer te zetten”.

{googleads right}Een begrip

Ook Walibi Holland is gelukkig met de continuering van het festival. “Lowlands is al jaren een begrip in Flevoland. Het festival is vanaf het begin een grote aanwinst voor het evenemententerrein, de plaats Biddinghuizen, de gemeente Dronten en de provincie Flevoland”, aldus Jan Reuvers. Ook de festivalgangers hebben profijt van de jarenlange samenwerking. Veel bezoekers van het festival brengen een bezoek aan Walibi Holland, waar ze tegen een gereduceerd tarief toegang krijgen.

Uitverkocht

De zestiende editie van Festival Lowlands, die op 15, 16 en 17 augustus 2008 wordt gehouden, is reeds uitverkocht. Nog nooit in de geschiedenis waren de 55.000 kaartjes voor het festival bij Walibi Holland zo snel weg. 


2008 © PARKPLANET – FOTO: WALIBI HOLLAND

Meest bezochte parkprofielen