Optreden in Main Street

Meer thematisering in Slagharen

Optreden in Main Street

De trend die in 1955 door Walt Disney werd ingezet door de inrichting van een pretpark helemaal aan thema’s op te hangen, wordt langzaam maar zeker ook doorgevoerd in Attractiepark Slagharen.

Het pretpark heeft vijf thema’s bedacht waar de bestaande attracties in passen en waar nieuwigheden op aangepast zullen worden. Het eerste thema is Jules Verne, waar waterige attracties als Octopus en de darkride Ocean of Darkness toe behoren. Het onderwerp Science Fiction biedt bijvoorbeeld de Apollo-zweefmolen. Mexico is het thema bij Los Sombreros, El Mercado en Hermanos Gonzales. De thema’s Wild West en Indianen, die al sinds de oprichting van Slagharen 45 jaar geleden het attractiepark beheersen, zijn vanzelfsprekend bewaard gebleven en te herkennen in de Main Street, wildwaterbaan Ripsaw Falls, achtbaan Mine Train en darkride Wild West Adventure.

{googleads right}Mardi Gras

Twee extra thema’s zijn gekoppeld aan de show en het verblijfspark van Slagharen. De Celebration Show draait rond het thema Mardi Gras, met het swingende New Orleans van vroeger als inspiratiebron. De Amerikaanse Nationale Parken zetten de toon voor Vakantiepark Slagharen en de nieuwe Yellowstone Chalets.

2008 © PARKPLANET – FOTO: ATTRACTIEPARK SLAGHAREN

Meest bezochte parkprofielen