Miljoenste gast in Efteling Hotel

Miljoenste gast voor Efteling Hotel

Miljoenste gast in Efteling Hotel

Het Efteling Hotel heeft vanochtend haar miljoenste gast verrast. 

Om half acht ’s ochtends klopten Roodkapje en haar oma aan bij de hotelkamer van Annabel Mueller uit het Noord-Hollandse Heiloo. Zij ontving samen met haar man Ben en de kinderen Levy en Yentl (allebei vijf jaar oud) een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed.

Eftelinggeld

Uit handen van directeur Exploitatie Fons Jurgens en hotelmanager Lion van Gerven ontving ze bovendien een envelop met Eftelinggeld. Vanaf september is het gezelschap ook nog eens uitgenodigd om een voorstelling van de musical The Sound of Music in het Efteling Theater bij te wonen.

{googleads right}Jongste gasten

Het Efteling Hotel, dat in 1992 voor het eerst zijn deuren opende, schenkt veel aandacht aan jongste gasten door middel van onder meer een kinderincheckbalie, live animatie, een indoor speelkasteel, een speeltuin en het Pardoes Theater. Begin dit jaar werd de Assepoester Suite als twintigste themasuite in gebruik genomen. Daarnaast biedt het hotel voor de zakelijke markt een vijftal zalen met bijbehorende faciliteiten. Hier organiseert Efteling ook haar tweedaagse klantgerichtheidtrainingen met interactieve programmaonderdelen die gericht zijn op met name de persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid van deelnemers. Sinds 2003 is het Efteling Hotel bovendien een officiële trouwlocatie. Vorig jaar werd in het hotel van de Efteling voor de honderdste maal een huwelijk voltrokken. 

Luchtkasteel

Komende winter krijgen de honderd kamers in het hotel een make-over. Aan de twintig themasuites wordt niet gesleuteld. Doel is om de kamers meer in de Efteling-sfeer te brengen. Daarvoor is een thema bedacht: ‘Efteling Hotel, een luchtkasteel vol verhalen’.


2008 © PARKPLANET – FOTO: EFTELING

Meest bezochte parkprofielen