Schets van The Three Broomsticks

Bezemstelen winnen

Schets van The Three Broomsticks

Een van de restaurants in The Wizarding World of Harry Potter, die in 2010 in Islands of Adventure de poorten opent, gaat The Three Broomsticks (De Drie Bezemstelen) heten. 

Bezoekers konden zelf hun favoriete naam kiezen op de internetpoll die Universal Resort daarvoor in het leven heeft geroepen. The Three Broomsticks won met 46,69 procent ruimschoots van Honeydukes met 32,25 procent (in het Nederlands: Zacharinus) en The Hog’s Head met 21,06 procent (in de Nederlandse Harry Potterboeken: De Zwijnskop).

{googleads right}Dreuzels

The Three Broomsticks wordt na deze zege een restaurant in Hogsmead, in het Nederlands: Zweinsveld, de magische plaats rondom toverschool Zweinstein waar geen dreuzel toegang heeft. In 2010 zullen echter voor het eerst dreuzels Zweinsveld mogen betreden, want dan wordt Hogsmead een onderdeel van Islands of Adventure. Het park heeft de eerste schets voor The Three Broomsticks vrijgegeven; het nieuwe restaurant heeft veel weg van de Enchanted Oak Tavern, de eetgelegenheid die onlangs gesloten werd voor de bouw van The Wizarding World of Harry Potter in Islands of Adventure.

Nieuwe poll

Een nieuwe internetpoll stelt de vraag welk drankje men het liefst zou drinken in The Three Broomsticks: Butterbeer (boterbier) of Pumpkin Juice (pompoensap). Tot op dit moment gaat Butterbeer ruim aan kop. 


© 2008 TEKST: PARKPLANET – ARTIST IMPRESSION: UNIVERSAL

Meest bezochte parkprofielen