Four Seasons Hotel in Walt Disney World

Disney World verkoopt grond voor luxehotel

Four Seasons Hotel in Walt Disney World

Walt Disney World heeft bijna honderdtwintig hectare grond verkocht aan het Canadese Four Seasons-concern, dat op het perceel een luxehotel zal bouwen en een golfbaan gaat aanleggen.

Four Seasons Hotels zijn de meest luxueuze ter wereld. Het bedrijf exploiteert er 78, in 32 landen. Op de rol staan 31 nieuwe hotels, waar deze vestiging in Walt Disney World er één van is. Het Four Seasons Hotel zal 445 kamers krijgen en wordt gebouwd in de Palm Beach-stijl. Rond de vorige eeuwwisseling werden aan de kust van Florida diverse hotels in deze stijl gebouwd, die zich kenmerkt door Spaans-Moorse invloeden.

{googleads right}Time share

Het hotel zal in 2012 zijn deuren openen voor het publiek. Gasten zullen een balletje kunnen slaan op de achttien holes golfbaan die bij het hotel ligt. In de jaren daarna bouwt het concern nog een Residence Club, met vakantiehuisjes die op time share-basis kunnen worden gehuurd. Er komt ook een vakantiedorp met bungalows voor één of meer gezinnen. De totale ontwikkelingstijd van het Four Seasons Resort in Walt Disney World zal acht tot tien jaar bedragen.


2008 © TEKST: PARKPLANET –
ARTIST IMPRESSION: FOUR SEASONS

Meest bezochte parkprofielen