T-Rex Restaurant

Overstekende dino’s

T-Rex Restaurant

In Walt Diosney World is een overstekende dinosaurus gesignaleerd.

Het bijna zes meter hoge dier werd op een dieplader naar Downtown Disney gereden, het uitgaansgebied van het reusachtige vakantieresort bij Orlando. Een vorkheftruck reed vervolgens het prehistorische beest richting Marketplace, naast Pleasure Island en West End één van de drie uitgaanszones van Downtown Disney. De dino is bestemd voor T-Rex, een nieuw restaurant dat wordt gebouwd in een hoekje van het parkeerterrein, naast McDonalds.

Borrelende geisers

T-Rex: a Prehistoric Family Adventure is een restaurantformule van Landry’s Restaurants, een beursgenoteerd bedrijf met het hoofdkantoor in Houston (Texas) dat zich toelegt op het exploiteren van restaurantketens. Eén van de succesformules van Landry’s is Rainforest Café, dat ook twee vestigingen in Walt Disney World heeft: een bij de ingang van Animal Kingdom en een eveneens op de Marketplace van Downtown Disney. T-Rex heeft een vergelijkbare formule als Rainforest Café, met tafelbediening in een zwaar gethematiseerd restaurant. Rainforest Café heeft een oerwoudthema, het zeshonderd plaatsen tellende T-Rex krijgt dinosaurussen, watervallen, borrelende geisers en een vindplaats van fossielen voor kinderen.

{googleads right}Hoofdgerechten

T-Rex serveert naast pasta’s, pizza’s, hamburgers en sandwiches ook hoofdgerechten als zeebaars en steaks. De allereerste T-Rex opende vorig jaar in Kansas (Missouri). De vestiging in Walt Disney World gaat half oktober open en wordt ruim zestienhonderd vierkante meter groot.

T-Rex Restaurant


2008 © TEKST: PARKPLANET – FOTO’S: DISNEY, KENT PHILLIPS

Meest bezochte parkprofielen