K3-Prinsessendagen

Prinsessendagen succesvol

K3-Prinsessendagen

Zoals verwacht werden de vier K3-dagen die Plopsaland organiseerde goed bezocht.

Het park in De Panne toverde vier vrijdagen in juli en augustus om in Prinsessendagen. De geliefde K3-zangeressen lieten zich, verkleed als prinsessen en triomfantelijk gezeten in een paardenkoets, bewonderen tijdens een parade.

{googleads right}40.000 bezoekers

De bezoekers – veelal jonge meisjes en echte fans van K3 – konden ook genieten van een optreden van het drietal. De vier K3-Prinsessendagen trokken in totaal veertigduizend bezoekers. Na afloop van de vierde dag, afgelopen vrijdag, maakten Karen, Kristel en Kathleen een ritje in de SuperSplash, de populaire waterattractie van Plopsaland, samen met enkele jonge fans. 


© 2008 PARKPLANET – FOTO: PLOPSALAND

Meest bezochte parkprofielen