La Place

Duinrell gaat in zee met La Place

La Place

Restaurantformule La Place zal vanaf 1 november 2008 de catering op alle horecalocaties van Duinrell gaan verzorgen.

Beide bedrijven gaan daarvoor een langdurige samenwerking aan. La Place gaat niet alleen de catering van de bezoekers van het pretpark en het Tikibad verzorgen, maar ook in de culinaire behoeften van de gasten van de Duingalows en de camping voorzien. Daarnaast zal de V&D-dochter de banqueting van alle vergader- en partylocaties in Duinrell voor haar rekening nemen.

{googleads right}Recreatiemarkt

Het eerste restaurant van La Place werd op 17 september 1987 geopend in Utrecht. Inmiddels is de keten al op tweehonderd locaties in Nederland vertegenwoordigd: in de vijftig warenhuizen van V&D, langs snelwegen, in winkelcentra en op NS-stations. De overeenkomst met Duinrell is de eerste grote stap voor het horecabedrijf op de recreatiemarkt.

Beste To go-keten

La Place-restaurants trekken samen meer dan vijfendertig miljoen bezoekers per jaar. In 2006 werd La Place verkozen tot beste winkelketen in de categorie food on the go, nog voor Burger King en McDonald’s.

© 2008 PARKPLANET – FOTO: LA PLACE

Meest bezochte parkprofielen