Fata Morgana

Efteling populairst bij gays

Fata Morgana

De Efteling is het populairste pretpark onder Nederlandse en Vlaamse homo’s.

Het succes van de Efteling blijkt uit een internetpoll van de Gay Krant. Het Kaatsheuvelse park bleef met 49 procent van de stemmen de nummer twee ruim voor: Disneyland Parijs kreeg 14 procent van alle stemmen.

{googleads right}Roze koek

De derde plaats in de populariteitspoll was voor Walibi Holland, met 9 procent van de stemmen. Phantasialand en Bobbejaanland wisten met ieder 3 procent ook een klein stukje van de roze koek af te snoepen en belandden samen op een gedeelde vierde plaats. Movie Park Germany, Plopsaland en Attractiepark Slagharen bleven alle drie op één procent steken. Negentien procent van de deelnemers aan de poll ging liever naar andere – niet nader genoemde – pretparken.

© 2008 TEKST & FOTO: PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen