Interieur van het paviljoen - Foto: Efteling

Permanente tent?

Interieur van het paviljoen - Foto: Efteling

De Efteling overweegt het grote evenementenpaviljoen dat tijdelijk op de speelweide van het park staat voor meerdere jaren in te zetten. Het grote tentencomplex, waar tijdens de Winter Efteling de ijsbaan en de après ski hut in gevestigd zijn, zou dan een meer permanente plek krijgen in het hart van het park.

Entertainment

Onlangs vond in het luxe ingerichte paviljoen de jaarlijkse relatiedag van de Efteling plaats. Ruim vijfhonderd gasten werden ontvangen in de tijdelijke evenementenlocatie, waar zij konden genieten van diverse culinaire verrassingen en een selectie voorgeschoteld kregen van het uitgebreide aanbod aan Efteling-entertainment. Bovendien kregen de genodigden al een glimp te zien van de musical The Sound of Music, die vanaf deze week te zien is in Theater de Efteling.

{googleads right}Attracties

De bezoekers konden vanuit de enorme tent een bezoekje brengen aan drie attracties in de directe omgeving: Vogel Rok, Carnaval Festival en Monsieur Cannibale. In een aparte ruimte van het paviljoen konden zij kennis maken met het Efteling Golfpark. Het Efteling Hotel had een speciale hotelkamer ingericht waarbij zelfs de bedden getest konden worden.

Primaire kleuren

Het evenementenpaviljoen is 3600 vierkante meter groot. Het is voorzien van decoratie en aankleding in primaire kleuren als rood, paars, blauw en geel. De – vooralsnog tijdelijke – evenementenlocatie is tot en met 2 november te reserveren voor bijvoorbeeld familiedagen, diners, presentaties of feestavonden en biedt plaats aan groepen van 350 tot 2500 gasten. In totaal heeft de Efteling 26 locaties voor evenementen tot zijn beschikking.

De ingang van het paviljoen
De ingang van het grote evenementencomplex

© 2008 PARKPLANET – FOTO’S: EFTELING EN PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen