Caroline Maesen

Pluim voor Toverland-directeur

Caroline Maesen

Toverland-directeur Caroline Maessen heeft een Pluim gekregen van de Limburgse afdeling van de Recron, de vereniging van recreatieondernemers in Limburg.

De Award, ’t Pluumke (Pluim) genaamd, wordt jaarlijks toegekend aan een succesvolle collega-ondernemer uit de vrijetijdssector.

Voortrekkersrol

Caroline Maessen heeft de prijs te danken aan haar voortrekkersrol bij het oprichten van de nieuwe stichting Promotie Noord-Limburg, die de Regio-VVV gaat vervangen. De directeur van Toverland werd geprezen om haar enthousiasme en de manier waarop ze vertrouwen weet te wekken bij zowel collega-ondernemers als bestuurders. De prijs werd in het Munttheater in Weert uitgereikt door Thijs Vossen, regiomanager Recron Limburg en Robbert Zaadnoorddijk, directeur van Center Parcs.

{googleads right}Innovatief product

Om in aanmerking te kunnen komen voor ’t Pluumke moet er sprake zijn van een innovatief product of dienst, een constructieve opstelling, een verrassende aanpak of noviteit. Bij voorkeur moet er sprake zijn van een actie die een oplossing biedt voor knelpunten waar ondernemers in de recreatieve sector mee te maken hebben.


© 2008 PARKPLANET – FOTO: TOVERLAND

Meest bezochte parkprofielen