JB Ballet in Fantissima

Reprise voor Fantissima

JB Ballet in Fantissima

Phantasialand geeft opnieuw het startsein voor de galadinershow Fantissima.

De succesformule van de avondvullende belevenis is hetzelfde gebleven: een culinair diner in een stijlvolle ambiance omgeven door acts van wereldniveau.

Groovy 70’s

Phantasialand staat bekend om de stijlvolle en oogverblindende acts die het park steeds weet te contracteren. Ook voor het vijfde seizoen van Fantissima is dat weer het geval. Onder het motto Let’s get into the groovy 70’s zet het Duitse pretpark de bezoekers tien maanden lang een nieuwe show voor vol soulmuziek, glitterkostuums en fantasierijke choreografieën. Zangduo Zeeteah en Robert Hatcher brengt, ondersteund door live orkest Melody Makers, bekende muziek uit de jaren zeventig. De artiestentrio’s Mikheev en The Liazeed laten ongelooflijke balansacrobatiek zien en Magdalena Stoilova toont hoe buigzaam haar lichaam is. Jongleur Patrick Lemoine verbaast iedereen met zijn goochelkunsten en dansacts komen van wereldkampioen Marcel Peneux en het JB-Ballet.

{googleads right}Culinair diner

Dans, zang en variété worden begeleid door een gastronomisch viergangen menu. Topkok Torsten Hoffmeister ontvangt zijn gasten met een gebraden baramundifilet op een groentebed van bleekselderij en tomaat. Tussendoor serveert hij een roomsoep met peultjes en crépinettes van parelhoen, gevolgd door het hoofdgerecht: kalfsrug met zoete aardappelschijfjes. Het toetje is een fantasievolle creatie van donkere chocolade met pinda’s, cheesecake, passievruchtenijs en een Franse toast van banaan en ahornsiroop. Phantasialand wil bezoekers met Fantissima een perfect verzorgde avond bieden, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten en uiterste aandacht is besteed aan entertainment, eten en ambiance. 

Dessert van het Fantissima-diner
Het dessert bij Fantissima is een fantasierijke creatie


© 2008 PARKPLANET – FOTO’S: PHANTASIALAND

Meest bezochte parkprofielen