TiTa Tovenaar

TiTa naar de AVRO

TiTa Tovenaar

De AVRO gaat deze winter TiTa Tovenaar, de serie uitzenden.

Na de musical en de parkshow, die beide in het theater van de Efteling op de planken stonden, komen de vergeetachtige tovenaar, zijn nieuwsgierige dochter Tika en de springerige tovenaarsleerling Kwark nu ook op televisie. Het is een rentréé voor TiTa, want de kinderserie was al in 1972 op de Nederlandse buis. De serie werd toen door de NOS uitgezonden en elke aflevering duurde vijf minuten.

Manon Novak

TiTa Tovenaar van 35 jaar geleden werd gespeeld door Ton Lensink. Zij dochter Tika was een rol van Maroesja Lacunes. In de nieuwe serie neemt Manon Novak deze rol op zich. Novak is bekend met Tika: ze kroop ook al in haar huid tijdens de musical in 2005 en de parkshow in 2006. Erik Brey speelt de rol van TiTa Tovenaar.

{googleads right}Merken

TiTa Tovenaar, de serie is een coproductie van Blue Circle, FourOneMedia en de afdeling Brand Development van de Efteling. Deze afdeling heeft als taak de merken van het park, waartoe TiTa Tovenaar behoort, buiten het park over het voetlicht te brengen. De nieuwe reeks bestaat uit dertien afleveringen en elke editie duurt ongeveer een kwartier. De opnames starten op 15 september. De AVRO zendt de eerste acht afleveringen uit tijdens de kerstvakantie in de zendtijd van Zapp. De overige vijf zullen in het voorjaar van 2009 te zien zijn. 


© 2008 PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen