Atlantica Supersplash in het Europa-Park

97 Procent komt terug

Atlantica Supersplash in het Europa-Park

Onderzoek toont aan dat niet minder dan 97 procent van de bezoekers van Europa-Park zegt voornemens te zijn terug te komen.

Nu al blijkt tachtig procent van de gasten herhalingsbezoekers te zijn. Volgens eigenaar Roland Mack een ‘rotsvast bewijs’ dat zijn park een hoge kwaliteit biedt.

{googleads right}Goede augustusmaand

Europa-Park werd dit zomerseizoen door 3,6 miljoen gasten aangedaan. Het park is zeer tevreden met dit resultaat. Door het slechte weer was de start van het seizoen namelijk ver onder de maat. Augustus maakte alles weer goed; deze maand leverde de hoogste maandomzet op sinds de opening van het pretpark 33 jaar geleden.

Arabieren

De bezoekers worden steeds meer internationaal. Zo telde Europa-Park achthonderdduizend gasten uit Frankrijk en Zwitserland. Ook het aantal bezoekers uit Oostenrijk neemt toe. Kenmerkend is de toename van het aantal gasten uit Arabische landen.


© 2008 PARKPLANET – FOTO: EUROPA-PARK

Meest bezochte parkprofielen