De kerstman in Disneyland Parijs - Foto: Disney

Kerstman stuurt kaartje terug

De kerstman in Disneyland Parijs - Foto: Disney

De kerstman heeft dit jaar voor het eerst een eigen kerstdorpje in Disneyland Paris.

In Frontierland heeft hij een speelgoedwerkplaats ingericht, waar hij iedereen van harte welkom heet. Kinderen worden uitgenodigd om de kerstman al hun kerstwensen te vertellen en vervolgens hun verlanglijstje achter te laten in het speciale postkantoor in het dorp. Eenmaal terug in Nederland krijgt ieder kind per post een persoonlijke reactie van de kerstman op zijn of haar deurmat.

{googleads right}Magical Christmas Dinner

Het kerstseizoen van Disneyland Parijs, dat loopt van 8 november tot en met 6 januari, heeft nog een nieuw element, naast traditionele successen als de Candleabration Ceremonie, sneeuw in Main Street en de ijsshow Mickey’s Winter Wonderland. Voor het eerst vindt Mickey’s Magical Christmas Dinner plaats. Op drie avonden – 6, 13 en 20 december – wordt een interactief dansfeest gehouden, waar ook de Disney-figuren bij aanwezig zullen zijn.

Meezingen

Voor de deelnemers aan het evenement staat een kerstbuffet klaar en Mickey, Minnie en de andere Disney-figuren zullen hen uitnodigen mee te dansen en te zingen. Tickets voor het Magical Christmas Dinner in Disneyland Paris kosten 55 euro voor volwassenen en twintig euro voor kinderen.


© 2008 PARKPLANET – FOTO: DISNEY

Meest bezochte parkprofielen