Pardoes de Tovernar in de Efteling

MidWinternachtsdroom nieuwe slotshow

Pardoes de Tovernar in de Efteling

Een winterse dag in de Efteling wordt komende maanden afgesloten met de MidWinternachtsdroom, een show met Pardoes, water, geluid, licht en vuur.

Op 6 december 2008 start de tiende editie van de Winter Efteling. Om dit tweede lustrum extra luister bij te zetten sluit het Kaatsheuvelse pretpark iedere openingsdag af met de MidWinternachtsdroom, een twintig minuten durende openluchtshow die te zien is vanaf de oevers van de Vonderplas, nabij Fata Morgana en het Dwarrelplein.

Koning Winter

De jubileumshow vindt tijdens de openingsdagen van de Winter Efteling elke avond om half acht plaats. In de MidWinternachtsdroom van Pardoes de Tovernar ontmoeten Koning Winter en de Nachtvorst elkaar in een voorstelling van licht, geluid, water en vuur. Parkgasten kunnen de show gratis bezoeken.

{googleads right}TiTaToverfeest

Nieuw in het winterse entertainmentprogramma is ook de aanwezigheid van Tika en Kwark uit de verhalen van TiTaTovenaar. Zij zijn aanwezig in het Kinder Winter Wonderland waar ze samen met de jeugdige gasten een TiTaToverfeest zullen bouwen.

Openingstijden

De Winter Efteling is geopend op 6, 7, 13, 14 december 2008, van 20 december 2008 tot en met 4 januari 2009 (m.u.v. 1 januari 2009), 10, 11, 17, 18, 24 en 25 januari 2009. De openingstijden zijn van 11.00 tot 20.00 uur. Op 31 december is het park tot 18.00 uur geopend.


© 2008 PARKPLANET – FOTO: DE RAAF (VERY BUSY) 

Meest bezochte parkprofielen