Paviljoen van Groot-Brittannië in Epcot

Reddingsactie met Kim Possible

Paviljoen van Groot-Brittannië in Epcot

Epcot in Walt Disney World krijgt een nieuw interactief avontuur waaraan vooral kinderen veel plezier zullen beleven: het Kim Possible World Showcase Adventure.

Figuren uit de Disney-tekenfilmserie Kim Possible gaan met de gasten op stap om samen ‘de wereld te redden’.

Kimmunicator

De nieuwe activiteit speelt zich af in World Showcase, het gedeelte in Epcot waar elf landen een eigen paviljoen hebben. Gasten die willen deelnemen aan de reddingsactie van Kim Possible en haar vrienden halen een speciaal apparaatje op, de Kimmunicator. Het toestel lijkt op een mobiele telefoon. De deelnemers volgen de instructies die via het draagbare apparaat gegeven worden. Ze moeten vragen beantwoorden, filmpjes bekijken en ‘schurken’ die de landen bedreigen uitschakelen.

{googleads right}Landenpaviljoens

Het World Showcase Adventure brengt de gasten naar de landenpaviljoens van Mexico, Noorwegen, China, Duitsland, Japan, Frankrijk en Groot-Brittannië (foto). Aan het eind van de interactieve speurtocht leveren de gasten hun Kimmunicator weer in en krijgen ze te horen hoe ze het er tijdens hun missie vanaf hebben gebracht. Deelname aan het Kim Possible World Showcase Adventure – dat nog dit jaar van start gaat – is inbegrepen bij de toegangsprijs tot Epcot


© 2008 TEKST EN FOTO: PARKPLANET
   

Meest bezochte parkprofielen