Attracties in Slagharen

Slagharen investeert in ‘avonturierschap’

Attracties in Slagharen

Attractiepark Slagharen investeert de komende vijf jaar 25 miljoen euro in shows, entertainment, parades, decors en aankleding.

Dat heeft directeur Henric Bemboom bekendgemaakt. Nieuwe grote attracties behoren niet tot de plannen.

Thema’s uitbouwen

De thema’s in Slagharen – western, New Orleans, Mexico, Jules Verne, Yellowstone en American Indian – zullen verder worden uitgebouwd, liet Bemboom in ochtendblad De Stentor weten. De directrice wordt daarbij bijgestaan door een team van eigen marketing- en verkoopmedewerkers, een Engelse architect en een Amerikaanse consultant.

{googleads right}Nieuwe theatervormen

Het verbindende thema dat aan attracties, vakantieverblijven, winkels, shows en restaurants wordt gekoppeld is ‘avonturierschap’. Centraal daarbij staat dat bezoekers volgens Bemboom steeds meer ‘belevenis’ in een pretpark zoeken. Het park haakt daar op in, onder meer met nieuwe vormen van theater.

Tevreden

Volgens Henric Bemboom is 98 procent van de bezoekers zo tevreden met Attractiepark Slagharen dat ze het bij anderen aanbevelen. Maar toch moeten mensen het park herontdekken: “Wij werden laatst het best bewaarde geheim van Nederland genoemd”, aldus de directrice.

© 2008 PARKPLANET – FOTO: LODEWIJK B

Meest bezochte parkprofielen