Achtbaan Boomerang in Walibi Rhône-Alpes

Bungalows stapje dichterbij

Achtbaan Boomerang in Walibi Rhône-Alpes

De plannen voor vakantiebungalows rond het pretpark Walibi Rhône-Alpes zijn weer een stapje verder gekomen.

Eigenaar La Compagnie des Alpes (CDA) is een samenwerkingsverband aangegaan met MGM Constructeur, een Franse onderneming die gespecialiseerd is in het bouwen van luxe vakantiehuizen en hotels.

Moderniseren

CDA en MGM Constructeur zijn de uitgewerkte ideeën voor een vakantiepark bij Walibi Rhône-Alpes momenteel aan het bestuderen. De projectontwikkelaar eist als tegenprestatie voor de bouw van het verblijfspark dat Compagnie des Alpes Walibi zal moderniseren.

{googleads right}Waterpark

MGM Constructeur bezit dertig luxe vakantieverblijven in skigebieden in de Franse Alpen, waaronder appartementen, huisjes en hotels. Het bedrijf had in 2007 een omzet van 180 miljoen euro. Walibi Rhône-Alpes trekt ongeveer vierhonderdduizend bezoekers per jaar. Naast een pretpark maakt ook het anderhalf hectare grote waterpark L’Ile aux Pirates deel uit van het park.

Center Parcs

La Compagnie des Alpes heeft al langer plannen voor de realisatie van vakantieparken bij zijn pretparken. CDA bezit naast Walibi Rhône-Alpes onder meer Parc Astérix en Walibi Holland. Eerder startte CDA gesprekken met Pierre & Vacances, een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in hotel- en bungalowcomplexen en dat onder meer eigenaar is van Center Parcs


© 2008 PARKPLANET – FOTO: WALIBI RHÔNE-ALPES
 

Meest bezochte parkprofielen