Restaurant Zambesi in hotel Matamba

Jamboree in Matamba

Restaurant Zambesi in hotel Matamba

Elke zondag wordt in hotel Matamba in Phantasialand een traditionele jamboree gehouden.

De jamboree is tegenwoordig vooral bekend als het internationale treffen van scoutinggroepen. In de oorspronkelijke betekenis is het echter een oud Afrikaans gebruik waarbij families en vrienden samen komen om te eten, te lachen en een leuke tijd met elkaar door te brengen.

{googleads right}Specialiteitenbuffet

Het pasgeopende Afrikaanse themahotel van Phantasialand heeft de jamboree nieuw leven ingeblazen. Vanaf half twaalf zondagochtend komen de gasten bij elkaar in het restaurant Zambesi om te genieten van een buffet vol Zuid-Afrikaanse gerechten. Het brood tijdens de lunch komt rechtstreeks uit de lemen bakoven en de vlees- en visgerechten worden ter plekke op de grill bereid.

Watoto

Tijdens de uitgebreide maaltijd klinken Afrikaanse klanken. Voor kinderen is er een specialiteitenbuffet op ooghoogte. Na het eten kunnen ze spelen, in de tuin van Matamba of in de Watoto-speelhoek. Om drie uur wordt de jamboree afgesloten. De kosten zijn € 22,50 voor volwassen en € 10,50 voor kinderen. Na afloop kan voor € 10,50 per persoon het pretpark worden bezocht. Meer informatie op de site van Phantasialand.

© 2008 PARKPLANET – FOTO: PHANTASIALAND

Meest bezochte parkprofielen