Wieneke Remmers als Maria - Foto: Roy Beusker

Succes voor The Sound

Wieneke Remmers als Maria - Foto: Roy Beusker

Zes weken na de veelgeprezen première van The Sound of Music zijn er al honderdduizend kaarten voor de Efteling-musical verkocht.

De voorstelling troeft daarmee de eerdere musicals in Theater de Efteling – Doornroosje, De Kleine Zeemeermin, TiTaTovenaar, Annie en Assepoester – af. Geen van deze musicals kwam in totaal verder dan honderdduizend verkochte tickets.

{googleads right}Widdershoven

The Sound blijft ten minste tot 12 april in Kaatsheuvel op de planken staan. Voor de kerstvakantie zijn extra voorstellingen gepland. Het honderdduizendste verkochte ticket werd afgelopen zondag door de hoogzwangere actrice Maaike Widdershoven symbolisch overhandigd aan een euforische cast. Widdershoven speelde in 2002 Maria in de reizende Sound van Joop van den Ende en was afgelopen 28 september ook op de galapremière aanwezig.

Open eind

Efteling Theaterproducties en V&V Entertainment van Albert Verlinde en Roel Vente hebben de musicalklassieker van Rodgers en Hammerstein als open eind voorstelling geprogrammeerd, dus zonder een vaste sluitingsdatum. De musicalvoorstelling blijkt ook voor de komende feestdagen gewild. Daarom zijn er tijdens de kerstvakantie extra matineevoorstellingen. Het bezoek aan het theater van de Efteling kan in december en januari naar wens worden gecombineerd met een bezoek aan de Winter Efteling.


© 2008 PARKPLANET – FOTO: ROY BEUSKER, EFTELING
 

Meest bezochte parkprofielen