Zidane en Goofy wisselen handtekeningen uit - Foto: Disney

Zidane is fan van Goofy

Zidane en Goofy wisselen handtekeningen uit - Foto: Disney

De voormalige Franse topvoetballer Zinédine Zidane bezocht vorige week de Walt Disney Studios.

Hij maakte onder mee een ritje in de onberekenbare lift van de Hollywood Tower of Terror. In Walt Disney Studios ontmoette hij Goofy, gekleed in het traditionele kostuum van een Amerikaanse bell boy. Zidane bekende een grote fan van de stripheld te zijn.

{googleads right}Handtekeningen

Niet alleen is Zidane een fan van Goofy, omgekeerd blijkt dat ook het geval te zijn. De twee prominenten wisselden dan ook ten overstaan van bezoekers en pers handtekeningen met elkaar uit. Zidane hielp op het wereldkampioenschap in 1998 zijn vaderland aan de wereldtitel en hij werd drie keer verkozen tot beste voetballer ter wereld.


© 2008 PARKPLANET – FOTO: DISNEY

Meest bezochte parkprofielen