Het laatste stuk track van de nieuwe achtbaan in het Europa-Park wordt geplaatst

De rails is rond

Het laatste stuk track van de nieuwe achtbaan in het Europa-Park wordt geplaatst

Met het plaatsen van het laatste stuk rails is de baan van de nieuwe rollercoaster in Eueropa-Park nu helemaal rond.

Het sluitende deel werd gisteren officieel in de baan gehesen.

{googleads right}Feestelijke afronding

De feestelijke afronding van de nieuwe loopingbaan werd verricht door de familie Mack, die zowel eigenaar is van Europa-Park als van Mack Rides, de bouwer van de achtbaan. Het plaatsen van het laatste stuk track in de 1056 meter lange baan gebeurde onder toeziend oog van de bedrijfsleider van Mack Rides, Christian von Elverfeldt, en van bouwopzichter Erich Willi.

Katapultstart

De nieuwe achtbaan van Europa-Park heeft een katapultstart (van nul naar honderd kilometer in 2,5 seconden) en vier loopings. Op het traject gaan vijf treinen rijden die samen 1720 gasten per uur kunnen vervoeren. De roller coaster is 38 meter hoog en gaat bij de start van het zomerseizoen – in april 2009 – open.

Met de plaatsing van het laatste stuk track is de nieuwe achtbaan in het Europa-Park nu voltooid


© 2008 PARKPLANET – FOTO’S: EUROPA-PARK

Meest bezochte parkprofielen