Sound of snow - Foto (c) Parkplanet

Let it snow!

Sound of snow - Foto (c) Parkplanet

Bezoekers van de Winter Efteling kunnen een vijfdaagse wintersportvakantie in Oostenrijk voor het hele gezin winnen.

Deelnemers moeten een foto maken van de grote sneeuwschudbol (snow globe) die bij de ingang van het winters aangeklede pretpark staat. De beste foto wordt beloond met een reis.

Sneeuwbol

De prijsvraag is een actie van de toeristische dienst van het SalzburgerLand, die traditiegetrouw in de Efteling aanwezig is. De romantische stad Salzburg is wereldberoemd geworden door de film The Sound of Music. Hetzelfde verhaal staat momenteel als musical op de planken van Theater de Efteling. SalzburgerLand lanceert dit winterseizoen een nieuwe campagne die geïnspireerd is op The Sound of Music: de Sound of Snow. Meest opvallende attribuut van de nieuwe campagne is de Salzburger Sound of Snow Globe. Deze gigantische sneeuwbol staat opgesteld op het Dwarrelplein van de Efteling.

{googleads right}Fotowedstrijd

Bezoekers hebben de gelegenheid om in de snow globe te staan en een foto te maken. Met op de achtergrond de skipiste en sneeuwvlokjes die naar beneden dwarrelen waant men zich in één van de 23 skigebieden van het SalzburgerLand. De leukste foto kan ingestuurd worden voor de fotowedstrijd. De leukste en origineelste foto wint een wintersportvakantie voor de hele familie in de regio Lammertal Dachstein-West.

SalzburgerLand-dorp

Naast de Salzburger Sound of Snow Globe hebben de Oostenrijkse stad en de omliggende regio ook weer een SalzburgerLand-dorp in de winterse versie van de Efteling. Bezoekers kunnen daar een heerlijke beker glühwein drinken en genieten van typische Oostenrijks entertainment. 


© 2008 TEKST EN FOTO: PARKPLANET

Meest bezochte parkprofielen