Presentator Alexander Mazza

Vrouwen testen mannen

Presentator Alexander Mazza

Vrouwen hebben het in december en januari voor het zeggen in Europa-Park. Zij kiezen de ideale man voor een nieuw Duits televisieprogramma.

In de komende weken worden in Europa-Park negen afleveringen opgenomen van het nieuwe televisieprogramma Mister Perfect, de mannentest. In de zaal kunnen de bezoekers door middel van een druk op de knop meestemmen wie de winnaar wordt. Per show blijft er van de zes deelnemers één kampioen over. De gelukkigen zullen het aan het einde tegen elkaar opnemen. De eindwinnaar is Mister Perfect. In de televisiehal van het park worden alleen maar vrouwen toegelaten; er is plaats voor vierhonderd toeschouwers.

{googleads right}Mannencheck

De deelnemende mannen moeten zich bewijzen in diverse tests: de zogenaamde Mannencheck. Het is hun taak de harten van de vierhonderd vrouwen in de zaal in Europa-Park te winnen. Drie bekende Duitse televisievrouwen zullen de heren nog eens extra stevig aan de tand voelen. Mister Perfect, de mannentest zal op prime time worden uitgezonden op de zender Sat1 en wordt gepresenteerd door Alexander Mazza (foto).


© 2008 PARKPLANET – FOTO: EUROPA-PARK

Meest bezochte parkprofielen